Punten van aandacht

Eten en drinken:
Wie veel sport moet goed eten en drinken. Tijdens ontbijt, lunch en diner is er voldoende en gevarieerd eten en kan de deelnemer onbeperkt drinken. Ook de tijd voor, gedurende en na de trainingen/activiteiten zal er voldoende drinken aanwezig zijn.

Rookbeleid:
De leiding rookt niet gedurende de activiteiten, op de locatie van de Folkshegeskoalle of in de nabijheid van de deelnemers. Ook de ouders vragen we op de locaties niet te roken.

Telefoonbeleid:
Onze voetbalkampen hebben een groot sociaal karakter, samen trainen en spelen, genieten van het gezelschap, de locaties en van de omgeving is hierbij natuurlijk van groot belang.  Steeds meer is er de tendens dat wij volwassenen maar zeker ook de kinderen liever “in hun telefoon duiken” dan met elkaar te praten en te spelen. We willen daarom het gebruik van de mobiele telefoon of tablet regulieren. Een aantal momenten per etmaal zullen de kinderen gebruik kunnen maken van de gratis wifi op de locaties om met het thuisfront contact te hebben.  Echter tijdens groepsactiviteiten, spelletjes, etc.  en ook ‘s nachts zullen we de mobiele telefoons innemen om de deelnemers een goede nachtrust te gunnen. Uiteraard is de leiding altijd bereikbaar voor ouders en ‘s nachts aanwezig op de locatie.