Onze trainers

TrainerscursusDe vraag naar trainers is de laatste jaren bij voetbalverenigingen sterk aan het groeien. Oorzaken zijn eenvoudig te vinden immers op basis van vrijwilligheid komt er bij verenigingen steeds minder gedaan. Verenigingen leggen dit probleem steeds vaker voor bij de leden en geven hen de keuze om als vrijwilliger bij te springen of om dit op alternatieve wijze op te lossen.
Steeds vaker wordt er gekozen om op allerlei niveau externe trainers in te zetten. Zo lopen verenigingen niet weg voor hun taken en verantwoordelijkheden: de eigen leden blijven opleiden en zinvol uitdaging te bieden.
Onze trainers zijn gediplomeerd, ervaren en worden bovendien voortdurend begeleid in hun werk en in het werkveld.

Aanbod

Vanwege ons steeds verder uitbreidende netwerk aan verenigingen, cursisten en trainers, is de Friesche Voetbal Academie in de positie om ook nieuwe vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Onze trainers geven tijdig aan hoeveel tijd en ruimte zij hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook houden we samen rekening met de wensen van de trainers als het gaat om locatie, dagdelen, vergoedingen, categorie en niveau. Natuurlijk is er meer om bij stil te staan. Kortom: de Friesche Voetbal Academie faciliteert vraag en aanbod en fungeert als intermediair daar waar nodig!

Aanmelden trainers FVA